Tisztelt Látogató!
 
 

Faragó Zoltán lennék, a Dióhéj Kiadói Kft. ügyvezető igazgatója.
 
Vállalkozásom 1995 májusában kezdte meg működését, írói, újságírói, fotós, kiadói és kiadványszerkesztői tevékenységi körrel. A vállalkozás 2009-től kft.-ként működik.
Írói és újságírói munkám elismerésére az elmúlt évtizedben több díjat is elnyertem. A fontosabbak között említhetem a tudományos hírlapírásért a Magyar Újságírók Országos Szövetségétől 2001-ben kapott Hevesi Endre-díjat, ami története során egyszer – esetemben – került vidékre, valamint az Országos Magyar Vadászkamara által 2006-ban adományozott Kittenberger Kálmán Sajtódíjat.
Az elmúlt években három országos szépirodalmi pályázat első díját nyertem el – ezek a művek könyv formájában is megjelentek, bővebb említésük, az értük kapott elismerés megnevezésével a „Könyveim” menüpont alatt található.
 
Természetfotós hobbim eredményét huszonvalahány helyszínen mutattam be a közönségnek, „Négy évszaknyi barangolás”, illetve „Fa, liget, erdő” címmel.
 
Írói munkásságom eddig hat önálló kötetet eredményezett , szülőhelyem iránti tiszteletből szépirodalmi műveimet Andrásfalvi-Faragó Zoltán néven jegyzem, ezzel is elválasztva egymástól újságírói és írói ténykedésemet.
Saját műveim mellett az elmúlt másfél évtizedben még vagy tizenöt könyv kiadásában működtem közre társszerzőként, szerkesztőként, fotósként.
 
Valamennyi szépirodalmi ihletésű munkáimba a természet törvényeit és a történelem ismert tényeit igyekszem beépíteni, utóbbi esetében is csak akkor nyúlva fantáziámhoz, ha a megbízható adatok hiányoznak.
 
Remélem, hogy a Dióhéj Kft. honlapja megnyeri tetszését és rendszeres látogató lesz itt! A lehetőség szerinti gyakorisággal frissített természetfotók, a "Hírtár", a cégem által kiadott Pásztói Hírlap itt közzétett friss hírei és érdekességei is előbbi célt szolgálják.
 

Megköszönve kitüntető figyelmét:

Faragó Zoltán

Telefon: 32/421-981
+36-30-211-3138
Szöveges Üzenetet az alábbiakban küldhet:

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Kép CAPTCHA
Meg kell adni a képen látható karaktereket (szóközök nélkül).