Könyveim kedvező áron kaphatók!

Gond, hogy mit ajándékozz? Születésnapra, névnapra, karácsonyra? Vagy meglátogatod egy barátodat, és meglepnéd valami aprósággal? Ajánlom a könyveimet! Igény szerint névre szólóan dedikálva is elküldöm őket, ha úgy kéred. Az árak a postaköltséget tartalmazzák! Gondold meg: ennél egyszerűbben és olcsóbban nem találsz személyre szóló ajándékot!

Küld egy e-mailt ide: dhkm@dhkm.hu, a részleteket megbeszéljük!

Kró – Állatregény, a Kárpát-medence vadfajainak és a hazai vadászat bemutatására. Ára: 3000 Ft

Négy évszaknyi barangolás – Séták a természetben, vadászat és fotózás – 52 elbeszélés, hogy minden hétre jusson egy! Ára: 1500 Ft

Varázslatos bazaltlepény – A Medves-fennsík természeti képe, sok helytörténeti érdekességgel kiegészítve Ára: 2500 Ft

Erdőjáró Eszter Judit – Gyerekeknek szóló könyv a természet felfedezéséről: 52 rövid novella, hogy az év minden hetére jusson egy! Ára: 3000 Ft

Öt íjász – Történelmi regény a Hunyadiak korának első évtizedéről és a nándorfehérvári diadalról – a kor közemberének szemével. Ára: 2000 Ft, KÉT PÉLDÁNY EGYÜTTES VÁSÁRLÁSA ESETÉN 3000 Ft!

Öregtorony – Megtörtént eseményt feldolgozó történelmi regény: hogyan védték 1552-ben a rettenetes túlerő ellen a kis bussai toronyerődöt a vitéz Szalmatercsy Mihály és vitézei?  (Elfogyott, a második kiadás megjelentetésére előrendelést felveszek a dhkm@dhkm.hu postafiókon!) Várható ára: 4000 Ft.


A JELENLEG KÉSZLETEN LÉVŐ ÖT KÖNYV EGYÜTT:

9990 FORINT, AZ ÁR A POSTAKÖLTSÉGET TARTALMAZZA!

Írj egy e-mailt: dhkm@dhkm.hu – a részletekben megegyezünk!

Részletesebb könyvismertetők: www.dhkm.hu, „Könyveim” menüpont alatt.

Dióhéj Kiadói Kft., 3100 Salgótarján, Bem út 6. II/10.

Adószám: 14997310-2-12