Agroplast borjúnevelő házak

Borjúnevelő házak

Az 1-30 napos állatok tartására kifejlesztett AGROBOX-MINI borjúház tűzihorganyzott kifutóval kényelmes és higiénikus körülményeket teremt a fiatal állatok elhelyezésére, nevelésére. E termék is saját fejlesztése cégünknek, hasonlóan az összes többi típushoz. A leakasztható/nyitható frontoldali kerítés nagy mértékben megkönnyíti a karám tisztíthatóságát és az állat gondozását. Hátfalon állítóható szellőzőnyílás biztosítja a levegő áramlását.

*

Az 1 férőhelyes borjúház tűzihorganyzott kifutóval kényelmes elhelyezést biztosít egy állat részére. Az abrakolóval kombinált szénarács kis helyigényű, könnyen le- és felszerelhető kiegészítő. Hátfalon állítható szellőzőnyílás biztosítja a levegő áramlását.

*

Az 5 férőhelyes borjúház egy darabból készül. Hátfalán szellőztetésre és/vagy szénaadagolásra alkalmas nyílással (tolóablakkal) van kialakítva. A kifutó elejére szerelt osztott vályút, előtető védi az esőtől, mely lehetővé teszi az abrak szárazon és tisztán maradását. A praktikus vályúforma a tej és abrak gyors töltését, adagolását biztosítja. A ház tetején beépített emelőfül teszi lehetővé a gépi emelést.

*

A 7 férőhelyes borjúház szimmetrikus két félből készül. Rövid idő alatt, egyszerűen összeszerelhető. Minden kiegészítő (vályú, szénarács, vödör) a kerítés külső oldalán kerül felszerelésre. Praktikus kapu segíti a kezelőszemélyzet, ill. állatorvos közlekedését a karámba. Itatás közben a "nyakszorító" vödrönként rögzíti a borjak helyzetét, így annak kioldásáig nem zavarhatják egymást.

Hátfalon állítható szellőzőnyílás biztosítja a levegő áramlását.

*

Borjúnevelő házainkat csaknem 30 éve gyártjuk belföldi és külföldi megrendelőink részére. Alkalmazkodva vevőink, illetve az EU elvárásainak új típusokkal bővítettük választékunkat.

Minden borjúházhoz (boxhoz) opcióként választható kiegészítőket is kínálunk (tűzihorganyzott kifutó, szénarács, etetővályú, előtető, stb).

A borjúházak és a kiegészítők tervezésénél az esztétikum és a praktikusság mellett az állattartók szakmai tapasztalatát is figyelembe vettük. Kikértük véleményüket arra vonatkozóan, hogy a termékek a legmesszemenőbben szolgálják a biztonságos és higiénikus állattartást.

A tartósság és könnyen kezelhetőség mellett igen fontos a tisztíthatóság, ezért ezek a borjúházak magasnyomású víztisztító berendezéssel könnyen tisztántarthatók.

Termékeinkre garanciát vállalunk, minőségi bizonyítványt állítunk ki. (A borjúnevelő házak és tartozékaik árait lásd az árlistánál!)

Amennyiben termékünk megnyeri tetszésüket, kérjük hogy mint magyar árut - üzletfeleik részére is ajánlják cégünket, mint e termék kizárólagos gyártóját az ellátottság biztosítása érdekében. Minden esetben készséggel állunk rendelkezésükre!

A pontosítás végett kérjük írja meg, hogy mely termékcsoportunk ára(i) után érdeklődik!

English: http://www.agroplast.hu/docs/Agrobox_A5_EN.pdf