Agroplast borjúnevelő házak

Borjúnevelő házak

Az 1-30 napos állatok tartására kifejlesztett AGROBOX-MINI borjúház tűzihorganyzott kifutóval kényelmes és higiénikus körülményeket teremt a fiatal állatok elhelyezésére, nevelésére. E termék is saját fejlesztése cégünknek, hasonlóan az összes többi típushoz. A leakasztható/nyitható frontoldali kerítés nagy mértékben megkönnyíti a karám tisztíthatóságát és az állat gondozását. Hátfalon állítóható szellőzőnyílás biztosítja a levegő áramlását.

*

Az 1 férőhelyes borjúház tűzihorganyzott kifutóval kényelmes elhelyezést biztosít egy állat részére. Az abrakolóval kombinált szénarács kis helyigényű, könnyen le- és felszerelhető kiegészítő. Hátfalon állítható szellőzőnyílás biztosítja a levegő áramlását.

*

Az 5 férőhelyes borjúház egy darabból készül. Hátfalán szellőztetésre és/vagy szénaadagolásra alkalmas nyílással (tolóablakkal) van kialakítva. A kifutó elejére szerelt osztott vályút, előtető védi az esőtől, mely lehetővé teszi az abrak szárazon és tisztán maradását. A praktikus vályúforma a tej és abrak gyors töltését, adagolását biztosítja. A ház tetején beépített emelőfül teszi lehetővé a gépi emelést.

*

A 7 férőhelyes borjúház szimmetrikus két félből készül. Rövid idő alatt, egyszerűen összeszerelhető. Minden kiegészítő (vályú, szénarács, vödör) a kerítés külső oldalán kerül felszerelésre. Praktikus kapu segíti a kezelőszemélyzet, ill. állatorvos közlekedését a karámba. Itatás közben a "nyakszorító" vödrönként rögzíti a borjak helyzetét, így annak kioldásáig nem zavarhatják egymást.

Hátfalon állítható szellőzőnyílás biztosítja a levegő áramlását.

*

Borjúnevelő házainkat csaknem 30 éve gyártjuk belföldi és külföldi megrendelőink részére. Alkalmazkodva vevőink, illetve az EU elvárásainak új típusokkal bővítettük választékunkat.

Minden borjúházhoz (boxhoz) opcióként választható kiegészítőket is kínálunk (tűzihorganyzott kifutó, szénarács, etetővályú, előtető, stb).

A borjúházak és a kiegészítők tervezésénél az esztétikum és a praktikusság mellett az állattartók szakmai tapasztalatát is figyelembe vettük. Kikértük véleményüket arra vonatkozóan, hogy a termékek a legmesszemenőbben szolgálják a biztonságos és higiénikus állattartást.

A tartósság és könnyen kezelhetőség mellett igen fontos a tisztíthatóság, ezért ezek a borjúházak magasnyomású víztisztító berendezéssel könnyen tisztántarthatók.

Termékeinkre garanciát vállalunk, minőségi bizonyítványt állítunk ki. (A borjúnevelő házak és tartozékaik árait lásd az árlistánál!)

Amennyiben termékünk megnyeri tetszésüket, kérjük hogy mint magyar árut - üzletfeleik részére is ajánlják cégünket, mint e termék kizárólagos gyártóját az ellátottság biztosítása érdekében. Minden esetben készséggel állunk rendelkezésükre!

A pontosítás végett kérjük írja meg, hogy mely termékcsoportunk ára(i) után érdeklődik!

English: http://www.agroplast.hu/docs/Agrobox_A5_EN.pdf

Könyveim kedvező áron kaphatók!

Gond, hogy mit ajándékozz? Születésnapra, névnapra, karácsonyra? Vagy meglátogatod egy barátodat, és meglepnéd valami aprósággal? Ajánlom a könyveimet! Igény szerint névre szólóan dedikálva is elküldöm őket, ha úgy kéred. Az árak a postaköltséget tartalmazzák! Gondold meg: ennél egyszerűbben és olcsóbban nem találsz személyre szóló ajándékot!

Küld egy e-mailt ide: dhkm@dhkm.hu, a részleteket megbeszéljük!

Kró – Állatregény, a Kárpát-medence vadfajainak és a hazai vadászat bemutatására. Ára: 3000 Ft

Négy évszaknyi barangolás – Séták a természetben, vadászat és fotózás – 52 elbeszélés, hogy minden hétre jusson egy! Ára: 1500 Ft

Varázslatos bazaltlepény – A Medves-fennsík természeti képe, sok helytörténeti érdekességgel kiegészítve Ára: 2500 Ft

Erdőjáró Eszter Judit – Gyerekeknek szóló könyv a természet felfedezéséről: 52 rövid novella, hogy az év minden hetére jusson egy! Ára: 3000 Ft

Öt íjász – Történelmi regény a Hunyadiak korának első évtizedéről és a nándorfehérvári diadalról – a kor közemberének szemével. Ára: 2000 Ft, KÉT PÉLDÁNY EGYÜTTES VÁSÁRLÁSA ESETÉN 3000 Ft!

Öregtorony – Megtörtént eseményt feldolgozó történelmi regény: hogyan védték 1552-ben a rettenetes túlerő ellen a kis bussai toronyerődöt a vitéz Szalmatercsy Mihály és vitézei?  (Elfogyott, a második kiadás megjelentetésére előrendelést felveszek a dhkm@dhkm.hu postafiókon!) Várható ára: 4000 Ft.


A JELENLEG KÉSZLETEN LÉVŐ ÖT KÖNYV EGYÜTT:

9990 FORINT, AZ ÁR A POSTAKÖLTSÉGET TARTALMAZZA!

Írj egy e-mailt: dhkm@dhkm.hu – a részletekben megegyezünk!

Részletesebb könyvismertetők: www.dhkm.hu, „Könyveim” menüpont alatt.

Dióhéj Kiadói Kft., 3100 Salgótarján, Bem út 6. II/10.

Adószám: 14997310-2-12

Megjelentetnéd a könyvedet?

Költői a címben feltett kérdés, ugyan ki ne szeretné viszontlátni a nevét a saját könyve gerincén?

A könyvkiadás ma állampolgári jog, aki akarja, végigcsinálhatja magának is, csak arra az egyre vigyázzon, hogy ne legyen törvénysértő a napvilágra kerülő tartalom!

Viszont, ha nem akarsz magadnak vesződni, akkor írj nekem egy e-mailt ide: dhkm@dhkm.hu.

A levélben az lenne a legfontosabb információ, hogy megírd: hány karakter a te megjelentetni szándékozott műved? Szóközökkel együtt persze.

Az, hogy milyen legyen a borító, a formátum, elhelyeznél-e a kötetben bármiféle színes mellékletet, már részletkérdés! Pontosabban anyagiaké.

Az ügyintézést - a nyelvi korrektúrától a nyomdai előkészítésig, az ISBN-szám igénylésétől a borítótervezésig, a vonalkód megoldásától a könyv nagykereskedelmi forgalomba kerülésig - vállalom. Nem ingyen, de ezt megközelítő áron.

Fentiek ismeretében írj nekem egy e-mailt, itt megismétlem: dhkm@dhkm.hu

Ez még teljesen ingyen átjön, akárcsak a válaszom!

Üdvözöl és minden jót kíván:

Andrásfalvi-Faragó Zoltán

ügyvezető igazgató

Dióhéj Kiadói Kft.

Kró - Könyv a hollók életéről, a természetről, a vadászatról

A Mesél a vadvilág című szépirodalmi pályázat fődíjas alkotása.

Időtlen idők óta fekete madarak köröznek felettünk: a hollók az ember minden lépését és tettét látják.

A regény az ő szemükön keresztül ad ízelítőt a Kárpát-medence természetrajtából, a benne, vagy legalább közelében élő emberről, a vadászat szépségeiről és árnyoldalairól.

A könyvet harminc színes fotó illusztrálja. (16x21 cm, 128 oldal)

ISBN: 9789638741721 Ára: 3000,- Ft

Cégünktől információs táblák rendelhetők!

Teljes körű kivitelezést vállalunk, az asztalosmunkától a fotózásig, a szöveges részek megírásától a kihelyezésig! Az ár a mérettől és a kivitelezés igényességétől függ. Írjon vagy hívjon, megegyezünk!

Kapcsolat: Dióhéj Kiadói Kft., adószám: 14997310-2-12

info@dhkm.hu

Mobil: 06-30-211-3138

Vonalas telefon: 06-32-898-080

A képeken referenciamunkák láthatók, tanösvényekről, illetve a Mátraverebély-szentkúti kegyhelyről.

Andrásfalvi-Faragó Zoltán: Varázslatos bazaltlepény

Mit láthat az ember Közép-Európa legnagyobb bazaltlepényén, a Medves-fennsíkon sétálva egy éven keresztül? A kötet élményszerűen mutatja be a természeti értékeket, hónapról hónapra követve a változásokat.

A jobb margón természeti érdekességek rövid leírása, illetve szemelvényszerű felsorolása olvasható, a balon a helytörténet elevenedik meg. Különösen erdei iskolások, kirándulók, a vidék iránt érdeklődők forgathatják haszonnal.

Ára: 1500 forint, ami a postaköltséget is tartalmazza!

20x20 centiméter, 112 oldal kb. 100 színes és 10 fekete-fehér archív fotóval.

ISBN: 9789638741707

Kró - Könyv a hollók életéről, a természetről, a vadászatról

Korlátozott példányszámban még akad a raktárban, 3000 forint/darab áron!

Akár dedikálva is! Rendelés: dhkm@dhkm.hu

Részlet a könyvből: Elolvadtak az utolsó hófoltok is a hegytetőn, a sziklák repedéseiben pedig szirmot bontottak a leánykökörcsinek. A nagy, lila virágok ráfeküdtek a barna kövekre, mert az egyre magasabban járó nap felmelegítette a bazaltot, a kemény, élettelen anyag pedig kisugározta a hőt sötétedés után is. Ez a kis enyheség annyira jólesett a tavasz első vadvirágainak, hogy egymás után emelték fel bimbófejüket a fény után.

Pár nap múlva a legelő szélén álló rekettye bontott barkát, a fényes, szürke, nyúlfarkforma képződmények tövén pedig sárga pihék bomlottak, hogy nektárt találjanak bennük a kaptárokat elsőként elhagyó méhek.

A forrás körül jól felázott a föld, az egymásra rakott kövek közül csordogáló víz lejjebb, a hegyoldalban, asztallapnyi pocsolyákban gyűlt össze – a vaddisznók fürdőhelynek használták ezeket, nagyokat dagonyázva a sárban. A bükkfák rügyei is megduzzadtak, de a napsütés még akadálytalanul érte az erdő alját, így nemsokára hajtások bújtak ki a föld alól, levélkék nőttek rajtuk, aztán körömnyi, kénsárga virágokat hozott a salátaboglárka, majd bontogatni kezdte előbb rózsaszín, később lilára sötétedő szirmait az orvosi tüdőfű.

A forrás felett, az egyik óriás bükkfa koronájába rejtett fészekben ekkor már kibújt a tojásból mind a három hollófióka. Szüleik pár évvel korábban jó magasra építették gallyotthonukat és egészen a törzs mellé, hogy a szelek ne tehessenek kárt benne, két ellenségük pedig – az ember és az uhu – ne vegye észre. Ismét eltelt néhány nap, egyre gyorsabban és mind több jelet mutatva közeledett a kikelet.

Az erdőszéli kaszálón újabb sárga virágok nőttek ki a földből – rövid száruk nem látszott, mintha nem is lett volna. Tavaszi héricsek voltak, a barnára aszott, előző évi gyep kora tavaszi ékszerei.

A napjában többször is szemerkélő eső után a szirmaikon sorakozó vízcseppek torz kis tükrében csodálhatták saját szépségüket.

A könyv 3000 forintért megvásárolható, az ár a magyarországi postaköltséget is tartalmazza!

Ha érdekel, küldj egy e-mailt ide: dhkm@dhkm.hu – A részletekben megegyezünk!

Kiadja a Dióhéj Kft. - Adószám: 14997310-2-12

Négy évszaknyi barangolás - Megrendelhető!

A "Négy évszaknyi barangolás" című kötet 52 természetleíró elbeszélést tartalmaz, hogy minden hétre jusson egy, a tavaszi rügyfakadástól a következő évi hóolvadásig. Az írások nyomon követik a természetben végbemenő változásokat, elsősorban a szépségekre figyelve. Az írások erdőn-mezőn, vízparton tett túrák, fotós kirándulások, vadászatok emlékét őrzik.

A kötet 40 színes és 4 fekete-fehér fotót tartalmaz.

Ára: 1500,- Ft, ami a posta és a csomagolás költséget is tartalmazza!

Írj egy e-mailt ide: dhkm@dhkm.hu, a részletekben megegyezünk!

ISBN: 9632129385

Öt íjász - Történelmünk egyik legnagyszerűbb győzelme!

Feljegyezték a krónikák: a nándorfehérvári ütközet utolsó napján öt magyar íjász kióvakodott a szávai vízivárosból és lőni kezdte a rájuk támadó anatóliai könnyűlovasságot. Ez az apró mozzanat vezetett a döntő csata kialakulásához, ami világraszóló magyar győzelmet hozott – de ki is volt az az öt íjász? Erről nem szól a krónika, de a fordulatokban gazdag, a korabeli történelem ismert eseményeit is bemutató mű erre keresi a választ. A kötet a Hunyadiak korának első másfél évtizedének is hű krónikája.

A nándorfehérvári diadal 550. évfordulójára kiírt, "Kard és kereszt" című szépirodalmi pályázat fődíjas alkotása, 120 pályamunka közül!

Ára: 2000 forint, a postaköltséget állom!

Igény szerint dedikálva is, több példány rendelése esetén akár 50 százalékos kedvezmény!

Kiadó: Dióhéj Kft. - Adószám: 14997310-2-12 Megrendelés, információ: dhkm@dhkm.hu